UFC November

ufc2
UFC fortsätter med full fart in i November. Bellator 163 till Bellator 165 kommer att finna spå schemat samt ett flertal UFC fight night och en massa andra härliga UFC event. Vi kommer att få se stora favoriter som bland annat Rafael dos Anjos, Tony Ferguson, Andrey Koreshkov och Douglas Lima vilket kommer att göra dessa matcher extra intressanta att spela på.

För dig som ska betta för allra första gången på UFC matcher så rekommenderas det att du har lite koll på de som ska fightas innan du lägger ditt bett. Att ha kunskap om de som ska mötas är alltid en fördel. Du kan bland annat jämföra deras olika fightingstilar. Är den ena boxare och den andra brottare så kan det vara till din fördel att kolla upp hur det har gått i tidigare matcher när de har mött andra boxare eller brottare. Att hålla koll på hur deras träningar samt privatliv står till är även ett hett tips. Har de råkat ut för några skador? Har de hänt något inom privatlivet som kan påverka fightern psykiskt? Detta är saker som kan påverka hur det kommer att gå i kommande match.

Sedan är det självklart aldrig någon självklarhet att den du bettar på kommer att vinna trots att du har läst på hur mycket som helst. Det är ju trots allt en spel som handlar om lite skicklighet men även väldigt mycket tur. Men att studera den person du vill betta på kommer garanterat att öka dina chanser att kamma hem en vinst. Så ut på webben och leta information, följ fin fighters blogg och twitterkonto, Besök UFCguiden.se för att hålla dig uppdaterad kring olika matcher, och spana även in Facebook sidor som uppdaterar kring matcher. Det lönas sig alltid att våra påläst när det kommer till sportsbetting. Lycka till!