Spela på veckans VM-Kval

vm-kval
VM-Kvalet är i full gång och vi har en hel del spännande matcher att se fram emot denna vecka. Vi kan än så länge se vad oddsen ligger på inför torsdagens, fredagens och lördagens kommande matcher. För er som känner er riktigt förberedda så kommer helgens matcher att vara som en härlig gott och blandat påse där ni kan plocka ut era favoritmatcher. Är du intresserad över att kika på vilka odds som erbjuds på olika Bettingsidor så¨rekommenderar vi att du spanar in Oddsguiden.com för tips inför ditt spel.

Så hur ser helgens absolut mest spännande matcher ut?
Italien VS Spanien ser ut att bli en väldigt jämn match om man ska lite på oddsen, väljer du däremot att spela på handikapp till Spaniens fördel så ser det ut att kunna bli en riktigt fin utdelning.
Under torsdagen så kommer även Irland att möta Georgien, när man kikar på tidigare matcher så förstår man varför Oddsen är till Irlands fördel. Det blir alltså inte särskilt stor utdelning om du bettar på Irland och de vinner, det blir desto större vinst om du lyckas betta rätt på Georgien.
En annan match som ser väldigt jämt ut är Turkiet vs Ukraina. Vi kan nog räkna med väldigt jämn och spännande match under torsdagskvällen.

Den absolut minst spännande matchen under Fredagen måste vara Portugal vs Andorra. Här verkar ingen av experterna ens fundera över att Andorra skulle kunna kamma hem en vinst, och det stämmer att det verkar högst otroligt. Skulle du däremot lyckas sätta oddsen på Andorra och gå hem med en vinst så utdelningen på hela 85 x satsade pengar. Skulle du satsa på lika så har även de en utdelning på 25x dina satsade pengar. Det skulle ju inte vara helt fel att kamma hem en sådan vinst, men tyvärr är det högst osannolikt att detta skulle ske. Men vem vet, inom sport är det mesta möjligt.

under lördagen spelar våra kära grannar Norge sin  match mot Azerbaijan. Mycket kan hända men vi tippar på att våra Nordiska grannar kommer att kamma hem denna segern. Våra andra grannar Danmark ser det mer lika ut för. Under lördagskvällen kommer de att möta Polen som har varit riktigt duktiga med bollen på senaste. Denna match kommer att bli både jämn och spännande spår vi här på Bonustrading.