Att hitta ett lämpligt spelbolag

För att få en bra överblick över vilka spelbolag som ger bäst betting bonusar 2013 använd www.betexpert.se!

Det första vi måste göra för att kunna bonustradea är att hitta ett lämpligt spelbolag, det är viktigt att du väljer spelbolag med tanke på hur mycket pengar du har. Försök att alltid ha minst lika mycket pengar på din spelbörs som på spelbolaget. Du vill alltid utnyttja så mycket av bonusen som du bara kan, så om du till exempel har 1500kr så välj ett spelbolag med 200-500kr bonus, då kommer du att ha 1500-500 på spelbörsen och 500*2 på spelbolaget, dvs 1000 på varje. Desto mer pengar du har på spelbörsen desto bättre.

Det finns olika spelbolag som är bra att använda vid olika tidpunkter i din bonustrading. Försök att börja med de små bonusarna på några hundra, dels för att du kommer att bygga upp ditt kapital och det är lättare att använda dom stora bonusarna med ett större kapital men också för att du skall kunna lära dig. Om du klantar till det i början är det bättre att göra det på ett spelbolag med liten bonus. Då spelar det inte så stor roll, du kanske förlorar max en hundralapp!

Det finns en del olika typer av bonusar, var noga med att läsa villkor och liknande så att du verkligen förstår vad det är för bonus du skall tradea, ibland är dom bra knepiga! Det finns fyra vanliga slags bonusar som 99% av bolagen använder sig av.

  • Insättningsbonus – En bonus för nya kunder som får en procent (ofta 100%) bonus på sin första insättning. T.ex. sätt in 1000kr få 1000kr extra.
  • Free bet – Du får ett gratis spel efter det att du lagt ditt första spel på lika mycket som du la det första spelet på, upp till en bestämd summa.
  • Riskfritt spel – Om ditt första spel går förlorat får du tillbaka pengarna som du förlorade, upp till en viss summa.
  • Reload bonus – Som en insättningsbonus fast för kunder som redan är registrerade. Dessa skickas oftast ut på mail. Betsafe brukar vara bäst på att dela ut reloadbonusar, även Bet365 är bra på det. Ett tips är därför att skapa konto hos dem tidigt!

För att få en bra överblick på vilka spelbolag du kan få en bonus på rekommenderar vi på bonustrading.net dig sidan betexpert.se. De har ett stort utbud av spelbolag med många bra bonusar.

Läs om den bästa insättningsbonusen här: bet365 insättningsbonus

Läs om det bästa Free betet här: Betfred bonus villkor

Läs om det bästa riskfria spelet här: PAF Kampanjkod

Läs om den bästa bonusen för nybörjare här: Betredkings bonus

Att tänka på vid registrering av spelbolag

  1. Är vissa betalningsmetoder exkluderade ur bonusen? (Finns ett fåtal bolag som inte ger bonus till folk som sätter in med moneybookers t.ex.)
  2. Kolla okeyno snabbt om det finns bra spelobjekt till sidan.
  3. Titta omsättningsvillkoren för bonusen du tänkt använda

Nästa steg: Att förstå Betfair!