Att använda Okeyno

Att kunna använda okeyno.com är viktigt för att kunna bonustradea överhuvudtaget! Det är verktyget som hjälper dig att hitta rätt spelobjekt. Vi skall i denna artikel gå igenom hur du använder okeyno.com.

Detta är en bild över spelobjekten som fungerar för Unibet. Som du vet är hela principen med bonustrading att hitta spel som du inte kan förlora på för att på så sätt omsätta bonusen. Det är det okeyno hjälper dig med. Okeyno jämför alltid spelen med spelbörsen Betfair!

okeyno-2

Om vi börjar med att gå igenom hur sidan fungerar, längst upp till vänster finns det en rullgardin där du ställer in vilket spelbolag du vill kolla emot, just nu är den inställd på Unibet. Sedan finns det också 6 rubriker med varsin kolumn under sig, här finns en förklaring:

Competition – Helt enkelt vilken match det är. Det är matchen du skall använda vid bonustradingen.
Outcome – Hur du skall spela på den specifika matchen.
Back odds – Oddset på spelbolaget, i detta fallet Unibet.
Lay odds – Boka oddset på Betfair. Under layodsset står också hur mycket som finns tillgängligt att boka för på Betfair!
Closeness – Hur nära varandra oddsen är, dvs hur bra spelobjektet är för dig. Allt över 95% är bra, men försök alltid hitta så högt som möjligt! Closeness räknas ut genom att ta Bokaoddset på betfair delat på oddset på Unibet. (Boka oddset betfair / oddset på unibet)
Date – Datumet som matchen spelas på.

Det finns också en kalkyleringsfunktion men den är inte nödvändig.

Till exempel på första matchen som syns, det vill säga Standard – Club Brugge i den belgiska ligan är oddset på Standard vinst på unibet 2,15 medan boka oddset på betfair är 2,14. Det betyder att det är en mycket bra closeness på 100,47%. Matchen spelas 23/12 13:30.

Så, vad gör vi då med denna informationen? Vi går in och satsar pengarna på spelbolaget och betfair. Läs mer om det i nästa steg!

Nästa steg: Att lägga ett spel